Hogyan támogathatja munkánkat?

Szeretnénk, ha minél többen csatlakoznának az elindított kezdeményezéshez, akár a tevékenységeinkbe önkéntesként bekapcsolódva, akár lehetőségeikhez mérten egyéb támogatás formájában.

Miért fontos az Önök támogatása?

Mert ez egy most születő kezdeményezés, és minden újszülöttet addig segíteni kell, amíg elég erős nem lesz arra, hogy a saját lábán megállja a helyét, majd önmaga is támogatóvá fog válni.

Mire használjuk fel a támogatást?

  • Fiatalok képzésére. Megtanítjuk őket arra, hogy a jelenségek mögött hogyan kell észrevenni a lényeget.
  • Vezetőképzésre. Az új szerkezet új vezetési stílust igényel. Olyan vezetői stílust, ahol a közösség vezetője a közösség tanulási és döntéshozatali folyamatainak a segítője, irányítója, és persze aktív résztvevője. Ezt a vezetési módszert meg kell tanulni. Ezét képzéseket szervezünk, meg kiadványokat adunk ki, és támogatunk személyes tanácsadással minden olyan vezetőt, aki hajlandó ezen az úton járni.
  • Fiatalok mentorálására. Itt már nem tanítunk, hanem közösen tanulunk velük. Azaz a gyakorlatban zajló események, tervek, programok megvalósítása során felmerülő kérdések megválaszolásában segítjük azokat, akik tesznek saját magukért, és társaikért
  • A kommunikációra. Mi emberek társas lények vagyunk. lételemünk, hogy kölcsönös kommunikációt folytassunk. Ennek a csatornáit, módszereit pedig fejleszteni kell.

Mire van szükségünk?

  • Tenni akaró emberekre. Akik a saját életüket a kezükbe akarják venni, akik felismerték, hogy a közösségeink működését kell megerősíteni. Akik be akarnak kapcsolódni valamilyen helyi kezdeményezésbe. Önkéntesként, segítőként, vagy termelőként.
  • Pedagógusokra. Akik vállalják, hogy az általunk biztosított előadásanyagok, egyéb írások, jegyzetek, és akár személyes beszélgetések alapján saját iskolájukban előadásokat tartanak, vagy egyszerűen csak beszélgetnek a diákokkal erről a témáról. Az iskolai oktatás kiemelkedő fontosságú a projekt témája szempontjából, szeretnénk minél több fiatalhoz eljuttatni üzeneteinket, és minél több tanárral együttműködni a fiatalok szemléletformálása, aktivizálása érdekében.
  • Szívesen veszünk anyagi támogatást, amit a fiatalok képzésére, bevonására, és felkészítésére fordítunk.

Számlaszámunk:68800109-11035185

Adószámunk, ami a személyi jövedelemadó 1% felajánláshoz szükséges: 18809165-1-15

Köszönjük támogatásukat!